DESPRE NOI

Skinemma - Pharma for skin

Industria farmaceutică mondială a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani caracterizată prin dezvoltarea rapidă de tehnologii de cel mai înalt nivel, ingrediente active de ultimă generație, excipienți moderni, fabrici din cele mai sofisticate și avansate, medicamente care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate.

În contextul exploziei de soluții inovatoare în tratarea diferitelor afecțiuni, produsele dermofarmaceutice ocupă o pondere destul de mică. Acest aspect se datorează faptului că de cele mai multe ori, afecțiunile cutanate sunt cauzate de o multitudine de factori, iar tratamentul, pentru a fi adecvat, trebuie să fie destul de complex.

Skinemma - Pharma for skin

Skinemma - Pharma for skin oferă o alternativă la produsele tipizate existente, prin dezvoltarea unor preparate dermofarmaceutice complexe utile în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii. Astfel, Skinemma - Pharma for skin desemnează o serie de produse elaborate în propria farmacie după formulări proprii, originale, propuse în urma unor intense cercetări științifice efectuate de către farmaciști doctori în farmacie, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Produsele noastre nu conțin conservanți sau aromatizanți și sunt valabile doar 90 de zile de la data preparării. Acestea sunt preparate în farmacia noastră în urma solicitărilor înregistrate și vor ajunge la dumneavoastră în maximum 7 zile de la data preparării.

Portofoliul este în continuă dezvoltare și în prezent cuprinde o gamă diversificată de produse inovative și competitive: cremă și soluție antiacnee, cremă cicatrizantă, unguent tratare arsuri, cremă împotriva petelor, cremă antimicotică și cremă pentru tratarea dermatitei seboreice a scalpului.

Acesta este proiectul nostru pentru asigurarea sănătății pielii; am dezvoltat acest proiect cu pasiune și rigurozitate în urma a numeroase cercetări științifice constante asociate unei vaste experiențe profesionale. Respectând înalte standarde de calitate și siguranță, produsele Skinemma - Pharma for skin reprezintă soluția ideală pentru tratarea afecțiunilor dermatologice.