Soluție Antiacnee

49 Lei (incl. TVA)

Soluția antiacnee Skinemma - Pharma for skin a fost în special formulată pentru a asigura curățarea în profunzime a zonelor afectate și îndepărtarea impurităților micro și macroscopice indiferent de natura lor (celule moarte, sebum, microorganisme, praf). Ingredientele selectate prezintă acțiuni terapeutice adecvate scopului urmărit: seboreglatoare (acid salicilic, rezorcinol, AHA, niacinamidă, alcool, vitamina B6), keratolitică (acid salicilic, rezorcinol, AHA), antiseptică (acid salicilic, rezorcinol, AHA, alcool), astringentă (cafeină anhidră, niacinamidă) și antiinflamatoare (cafeină anhidră, niacinamidă).

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

in stoc

Distribuie

Ingrediente: cafeină anhidră, rezorcinol, acid salicilic, niacinamidă, alfahidroxiacizi (AHA) din fructe (lactic (~30%), glicolic (~15%), citric (~4%), malic (<1%) și tartric (<1%)), vitamina B6, alcool 96% , apă distilată.
Prezentare: 100 ml.
Mod de administrare: două aplicații pe zi, dimineața și seara, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe zonele afectate.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Cum plătesc?

Puteți plăti astfel:
1. Cash – În cazul în care alegeți să ridicați produsele de la depozitul nostru aveți posibilitatea să platiți cash în momentul ridicării produsului!

2. Plata Ramburs
- Echipa noastră trimite produsul către dumneavoastră și plata o veți face curierului.
- Plata se face la curier în momentul primirii produsului, clientul va achita și taxa de expediere pentru produsele la care în specificații nu se menționează "Livrare Gratuită".
- În mod excepțional putem cere ca plata să fie efectuată prin transfer bancar înainte de livrarea produsului.

3. Plata cu cardul
Plata cu cardul MobilPay.
Plățile pe care le fac cu cartea de credit sunt sigure?
Procesarea datelor de card bancar se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de carduri: MobilPay. Introducerea acestor date se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biti, în deplină siguranță pentru tine.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face doar prin serviciul de curierat rapid SAMEDAY.
Pentru clienții din București - Ilfov, ridicarea produselor se poate face și de la sediul nostru din Str. I.C. Băicoianu nr. 264, Comuna Snagov, județul Ilfov, între orele 10.00 – 17.00, numai dupa confirmare telefonică. Momentan livrarea în afara României nu este posibilă.
Prețul pentru livrarea prin curier rapid este de 19 RON prin curierul SAMEDAY, în localitățile agreeate de acesta!
Taxa de transport va fi afișată pe factura și inclusă în suma de achitat curierului.