Unguent Tratare Arsuri

80 Lei (incl. TVA)

Unguentul pentru tratarea arsurilor Skinemma - Pharma for skin este recomandat doar pentru arsurile de grad I care afectează epiderma, stratul superficial al pielii, și care sunt caracterizate prin durere, roșeață, umflături și uscăciune. Unguentul nostru conține variate ingrediente active ce au ca rol esențial refacerea rapidă a țesutului afectat prin acțiunile combinate: antiseptică (oxid de zinc), regeneratoare (oxid de zinc, vitamina A, vitamina E, Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de cocos), protectoare (oxid de zinc, cinamat de benzil, vitamina E), cicatrizantă (vitamina A, Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de sunătoare), hidratantă (Aloe Vera, ulei de jojoba, ulei de cocos), nutritivă (vitamina A, vitamina E, ulei de migdale dulci), antiinflamatoare (extract de gălbenele), emolientă (ulei de jojoba, ulei de migdale dulci) și calmantă (ulei de sunatoare, ulei de migdale dulci).
Este contraindicată aplicarea sa în cazul arsurilor majore și profunde de gradul II și III.

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

in stoc

Distribuie

Ingrediente: oxid de zinc, cinamat de benzil, vitamina A, vitamina E, Gel Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de sunatoare, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, tween 80, alcool cetilic, ulei de cocos.
Prezentare: 30 g
Mod de administrare: 3 aplicații pe zi, în strat subțire, pe zonele afectate.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se aplica în cazul arsurilor de grad II sau III. A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Cum plătesc?

Puteți plăti astfel:
1. Cash – În cazul în care alegeți să ridicați produsele de la depozitul nostru aveți posibilitatea să platiți cash în momentul ridicării produsului!

2. Plata Ramburs
- Echipa noastră trimite produsul către dumneavoastră și plata o veți face curierului.
- Plata se face la curier în momentul primirii produsului, clientul va achita și taxa de expediere pentru produsele la care în specificații nu se menționează "Livrare Gratuită".
- În mod excepțional putem cere ca plata să fie efectuată prin transfer bancar înainte de livrarea produsului.

3. Plata cu cardul
Plata cu cardul MobilPay.
Plățile pe care le fac cu cartea de credit sunt sigure?
Procesarea datelor de card bancar se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de carduri: MobilPay. Introducerea acestor date se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biti, în deplină siguranță pentru tine.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face doar prin serviciul de curierat rapid SAMEDAY.
Pentru clienții din București - Ilfov, ridicarea produselor se poate face și de la sediul nostru din Str. I.C. Băicoianu nr. 264, Comuna Snagov, județul Ilfov, între orele 10.00 – 17.00, numai dupa confirmare telefonică. Momentan livrarea în afara României nu este posibilă.
Prețul pentru livrarea prin curier rapid este de 19 RON prin curierul SAMEDAY, în localitățile agreeate de acesta!
Taxa de transport va fi afișată pe factura și inclusă în suma de achitat curierului.