ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Citește răspunsurile la cele mai frecvente întrebări. Dacă nu ai găsit ceea ce căutai, ne poți contacta!

Produsele sunt preparate în laboratorul propriu al farmaciei Drogheria Bia SRL autorizat de către Ministerul Sănătății prin autorizația nr. 12047/ACP 3548 din data de 11.04.2016 în condiții stricte de calitate impuse de tehnologia de producție.
Produsele nu trebuie păstrate în frigider sau la temperaturi sub 10°C.
La numărul de telefon indicat pentru informații privind produsele veți intra în legătură directă cu unul din farmaciștii noștri.
Produsele nu trebuie condiționate în alte recipiente decât cele originale în care sunt livrate, acestea având calitatea de a le proteja de acțiunea nefavorabilă a luminii prin culoarea brun închis pe care o au, de interacțiunea cu diferiți agenți oxidanți, reducători sau de complexare cum ar fi metalele grele, substanțele organice sau alte impurități din recipientele confecționate din plastic sau aluminiu. Flacoanele în care sunt condiționate produsele Skinemma - Pharma for skin sunt din sticlă inertă din punct de vedere chimic.
Niciunul din produsele Skinemma - Pharma for skin nu sunt testate pe animale.
Mirosul fiecărui produs este specific ingredientelor din compoziție. Niciuna din formulări nu conține agenți de parfumare suplimentari.
Produsele Skinemma - Pharma for skin nu conțin conservanți antimicrobieni și de asemenea se bazează pe acțiunea sinergică a mai multor ingrediente farmaceutice active, ceea ce duce la scăderea stabilității fizice a produselor. Din aceste motive produsele noastre sunt garantate doar 90 de zile de la data fabricării înscrisă pe ambalajul primar de condiționare.
Ameliorarea afecțiunilor depinde de severitatea, profunzimea și tipul afecțiunii, de exemplu ameliorarea va fi mai rapidă după aplicarea produselor antiacnee, antimicoză, antidermatită seboreică și mai lentă după aplicarea unguentului pentru tratarea arsurilor, a cremei împotriva petelor și a cremei cicatrizante.
Apelând numărul de telefon indicat pentru informații privind produsele farmaciștii noștri vă vor consilia în baza competenței farmaceutice și vă vor oferi informații complete, astfel alegând cea mai bună soluție pentru afecțiunea dumneavoastră.
Fiecare produs are indicații specifice pentru diferite afecțiuni și nu pot fi utilizate la tratarea altor afecțiuni. Ingredientele active, precum și bazele cremelor sunt special selectate pentru o acțiune terapeutică adecvată locului de aplicare.
Pentru întreaga suprafață a feței o cremă antiacnee vă ajunge pentru un tratament de 90 de zile, iar o soluție antiacnee pentru 30 de zile.
Crema împotriva petelor nu se va utiliza timp de 7 zile înainte sau după efectuarea tratamentelor cosmetice în saloanele de specialitate. Celelalte produse pot fi aplicate independent de alte tratamente locale utilizate.