Skinemma - Pharma for skin

Cremă Antiacnee

Mediul înconjurător modern are o influență directă asupra barierei cutanate. În contextul actual al orașelor poluate, copleșite de construcții masive, al pierderii biodiversității, al pierderii tot mai accentuate a contactului cu natura și mai ales a stresului cotidian prezent constant în viețile noastre, pielea este primul organ afectat suferind alterații în structura și funcțiile sale.

Acneea reprezintă cea mai frecventă afecțiune a pielii. Aceasta se poate prezenta diferit de la forme ușoare până la forme severe și poate fi provocată de diverși factori cum ar fi stresul, poluarea, tulburările hormonale, infecțiile bacteriene, alimentația necorespunzătoare, hipersensibilitatea cutanată și multe altele mai mult sau mai puțin identificate.

Acneea este o tulburare complexă și tratarea sa necesită o asociere de tratamente care să acționeze sinergic. Crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin a fost concepută în urma unor intense cercetări și propune o formulare ce conține variate ingrediente active ce conferă o acțiune combinată seboreglatoare (oxid de zinc, caolin, sulf, AHA), keratolitică (acid azelaic, uree, AHA), antiseptică (acid benzoic, acid azelaic, subgalat de bismut, oxid de zinc, ulei de arbore de ceai, AHA, extract de gențiană), astringentă (oxid de zinc, caolin, sulf, AHA), antiinflamatoare (acid azelaic, subgalat de bismut, extract de gențiană), cicatrizantă (alantoină, ulei de arbore de ceai, vitamina A), protectoare (alantoină, uree) și regenerantă (alantoină, vitamina A).

Suprafața pielii este în permanență protejată de un film hidro-lipidic esențial pentru sănătatea tenului. Baza de cremă selectată (constituită din colesterol, alcool cetilic și vaselină) asigură integritatea filmului protector nealterând funcțiile și calitatea acestuia de barieră naturală și, în plus, favorizează penetrarea ingredientelor active în straturile profunde ale pielii acționând printr-un mecanism ocluziv, astfel asigurând produsului o biodisponibilitate adecvată. Baza de cremă are un efect emolient, calmant, regenerator și hidratant.

Crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin reprezintă un produs dermofarmaceutic cu o certă acțiune antiacnee oferită prin complexul sinergic de ingrediente active riguros selecționate în urma experienței și studiilor farmaceutice specifice.

Crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin este adecvată tuturor tipurilor de ten. Se aplică în strat subțire, doar pe zonele afectate, la 15 minute după curățarea tenului cu soluția antiacnee.

Preț: 125 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

Adaugă în coș

Ingrediente: alantoină, acid benzoic, acid azelaic, uree, subgalat de bismut, oxid de zinc, caolin, sulf, alfahidroxiacizi (AHA) din fructe (lactic (~30%), glicolic (~15%), citric (~4%), malic (<1%) și tartric (<1%)), extract de gențiană, ulei de luminița serii, ulei de arbore de ceai, vitamina A, colesterol, alcool cetilic, vaselină.
Prezentare: 30 g
Mod de administrare: O aplicație pe zi, seara, în strat subțire, pe zonele afectate. Se aplică la 15 min. după utilizarea soluției antiacneice.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț: 125 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.