Skinemma - Pharma for skin

Cremă Antidermatită Seboreică

Ori de câte ori se discută despre dermatita seboreică acestei afecțiuni îi sunt asociați doi principali factori de risc: stresul și oboseala, aceiași care domină în prezent lumea modernă. Incidența tot mai frecventă a dermatitei seboreice a determinat efectuarea a nenumărate studii, neputându-se stabili nici până în prezent cauzele exacte ale producerii acesteia.

În contextul evoluției sociale, existența dermatitei seboreică a scalpului limitează manifestarea liberă a purtătorilor. Pe lângă suferințele fizice pe care le provoacă: mâncărime, usturime și durere, dermatita seboreică este caracterizată prin cruste (scuame) albicioase, unsuroase sau uscate ce creează un aspect deranjant, chiar respingător. Astfel, suferința este atât fizică, dar mai ales psihică putând provoca adevărate tulburări comportamentale duse până la autoizolare.

Industria farmaceutică modernă propune variate tipuri de produse destinate tratării dermatitei seboreice, dar opțiunile sunt limitate din cauza problemelor de stabilitate fizico-chimică.
Produsele dermofarmaceutice preparate în receptura unei farmacii în cantități mici, necesare consumului, reprezintă o opțiune sigură și de caliate.

Crema pentru tratarea dermatitei seboreice a scalpului Skinemma - Pharma for skin este un astfel de produs în a cărui formulare sunt reunite mai multe ingrediente active cu efecte benefice dovedite științific în tratarea dermatitei seboreice a scalpului: ceramide (protector cutanat și hidratant), clotrimazol (antimicotic cu spectru larg), pantenol (calmant, antiinflamator și reparator cutanat), vitamina B6 (seboreglator), extract de mușețel (antiseptic, antiinflamator și cicatrizant), extract de castravete (astringent și seboreglator) și ulei de cocos (hidratant și nutritiv).

Scopul pentru care am ales o bază lipofilă este acela de a crește timpul de contact cu pielea, necesar pentru manifestarea certă a efectului terapeutic.

Preț: 145 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

Adaugă în coș

Ingrediente: ceramide, clotrimazol, pantenol, vitamina B6, extract de mușețel, extract de castravete, ulei de cocos, vaselină.
Prezentare: 60 g
Mod de administrare: Se aplică în strat subțire pe scalp și se masează ușor. După cel puțin două ore spalați-vă cu șampon și clătiți bine. Tratamentul se repetă de 2-3 ori pe săptămână.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț: 145 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.