Skinemma - Pharma for skin

Cremă Antimicotică

Timp de mulți ani micozele au fost considerate boli care afectează lumea subdezvoltată fiind complet neglijate de societatea civilizată. Răspândirea rapidă a micozelor cutanate în cele mai dezvoltate zone ale lumii reprezintă în prezent o problemă majoră de sănătate. În scurt timp, micozele cutanate au devenit unele dintre cele mai frecvente afecțiuni ale pielii de care suferă aproximativ 25% din populația lumii. Studiile s-au intensificat mult astfel putându-se determina cauzele apariției lor, tipurile de fungi implicați, condițiile prielnice dezvoltării, diferite metode rapide de diagnostic, caracteristicile lor, simptomatologia și mai ales variate tipuri de tratamente. Societatea modernă este foarte bine informată cu privire la stadiul actual al cunoașterii acestor afecțiuni cutanate, dar ele prezintă în continuare o provocare în ceea ce privește tratamentul. Deși nu manifestă un pericol deosebit pentru viață, prezența micozelor cutanate afectează calitatea vieții fiind dureroase, neplăcute ca aspect și miros, contagioase și uneori chiar desfigurante. Micozele superficiale se manifestă ca leziuni la nivelul pielii caracterizate prin: prurit, eritem, inflamație, hiperkeratoză, hipo sau hiperpigmentare.

În urma cercetărilor accentuate am stabilit formularea cremei antimicotică Skinemma - Pharma for skin care cuprinde două ingrediente antimicotice cu mecanisme diferite de acțiune și o bine cunoscută eficacitate terapeutică (nistatin și clotrimazol) și un agent antimicrobian și antiinflamator (bisabolol).

Având în vedere faptul că ingredientele antimicotice trebuie să acționeze la nivelul straturilor profunde ale pielii, în stratul cornos, am selectat o bază lipofilă (alcool cetilic și vaselină) cu penetrare cutanată superioară și implicit biodisponibilitate mărită, la care am asociat un veritabil promotor al absorbției prin piele (propilenglicol).

Preț: 140 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

Adaugă în coș

Ingrediente: nistatin, bisabolol, clotrimazol, propilenglicol, alcool cetilic, vaselină.
Prezentare: 30 g
Mod de administrare: O aplicație pe zi, seara, în strat subțire, pe zonele afectate.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț: 140 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.