Skinemma - Pharma for skin

Cremă Cicatrizantă

La nivel global termenul ”cicatrice” descrie o rană vindecată, dar vizibilă și prezentă pentru totdeauna. Este utilizat ca un cuvânt profund, iar metaforic folosit descrie suferințe din cele mai variate, urmându-le pe acestea indiferent de natura lor. Adevărata origine a cicatricilor rămâne în leziunile cutanate. Deși cicatrizarea reprezintă un marker al vindecării, fiind un proces normal în refacerea cutanată, este întotdeauna privită ca ceva respingător și nedorit ce trebuie imediat tratat. Și pentru că prezența cicatricilor creează un disconfort psihic accentuat pentru oamenii ancorați în societatea modernă atât de orientată spre frumusețe și perfecțiune, tratarea acestora devine impetuos necesară.

Acesta este motivul pentru care am petrecut ani de cercetare științifică în elaborarea unui preparat farmaceutic destinat vindecării cicatricilor cutanate. Crema cicatrizantă Skinemma - Pharma for skin este un produs creat din ingrediente naturale cu excelente calități de regenerare a straturilor superficiale și profunde ale pielii.

Mecanismele implicate în procesul de cicatrizare sunt frecvent descrise ori de câte ori subiectul este de interes, dar este unanim recunoscut faptul că este un fenomen supus întru totul variabilității interindividuale. Astfel manifestările diferă drastic de la un individ la altul, la fel și răspunsul organismului la tratamentele curente.

Indiferent de etiologia cicatricilor și de localizarea acestora, complexul sinergic de ingrediente naturale utilizat în formularea propusă va favoriza refacerea rapidă a țesuturilor afectate. Toate ingredientele selectate (alantoină, bisabolol, pantenol, uree, extract de tătăneasă, vitamina A, vitamina E, ulei cocos, balsam Peru, extract de gălbenele, ulei de sunatoare, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci) prezintă acțiune emolientă, regenerantă, epitelizantă, antiinflamatoare, efecte esențiale în procesul de cicatrizare cutanată.

Preț: 90 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

Adaugă în coș

Ingrediente: alantoină, bisabolol, pantenol, uree, extract de tătăneasă, vitamina A, vitamina E, ulei cocos, balsam Peru, extract de gălbenele, ulei de sunatoare, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, vaselină.
Prezentare: 30 g
Mod de administrare: o aplicație pe zi, seara, în strat subțire, pe zonele afectate.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț: 90 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.