Skinemma - Pharma for skin

Unguent Tratare Arsuri

Arsurile reprezintă unele din cele mai frecvente și devastatoare afecțiuni cutanate având un major impact fizic, fiziologic și psihic asupra oamenilor. Sunt considerate a fi cele mai dureroase și traumatizante afecțiuni la nivelul pielii fiind caracterizate prin distrugerea țesuturilor.

Arsurile cutanate pot fi cauzate de mai mulți factori: lichide sau obiecte fierbinți, substanțe chimice, foc, electricitate sau expunere excesivă la soare. Indiferent de cauza care a provocat apariția arsurilor acestea se împart în trei bine cunoscute categorii: ușoare (grad I), moderate (grad II) și severe (grad III).

În prezent există ghiduri de specialitate în ceea ce privește conduita ce trebuie adoptată, precum și regulile ce trebuie respectate în cazul arsurilor în funcție de severitatea acestora.
În timp ce arsurile de grad II și III necesită obligatoriu intervenția medicală de specialitate, cele de gradul I pot fi tratate mai ușor, conform recomandărilor specifice. Chiar dacă arsurile sunt minore și nu prezintă risc de apariție a complicațiilor ele trebuie tratate. Este binecunoscut faptul că pe lângă disconfortul creat de senzația dureroasă și de aspectul inestetic, pielea suferă o degradare accentuată cu alterarea structurii și funcțiilor în zona afectată.

Unguentul pentru tratarea arsurilor Skinemma - Pharma for skin este recomandat doar pentru arsurile de grad I care afectează epiderma, stratul superficial al pielii, și care sunt caracterizate prin durere, roșeață, umflături și uscăciune. Unguentul nostru conține variate ingrediente active ce au ca rol esențial refacerea rapidă a țesutului afectat prin acțiunile combinate: antiseptică (oxid de zinc), regeneratoare (oxid de zinc, vitamina A, vitamina E, Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de cocos), protectoare (oxid de zinc, cinamat de benzil, vitamina E), cicatrizantă (vitamina A, Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de sunătoare), hidratantă (Aloe Vera, ulei de jojoba, ulei de cocos), nutritivă (vitamina A, vitamina E, ulei de migdale dulci), antiinflamatoare (extract de gălbenele), emolientă (ulei de jojoba, ulei de migdale dulci) și calmantă (ulei de sunatoare, ulei de migdale dulci).

Este contraindicată aplicarea sa în cazul arsurilor majore și profunde de gradul II și III.

Preț: 80 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.

Adaugă în coș

Ingrediente: oxid de zinc, cinamat de benzil, vitamina A, vitamina E, Gel Aloe Vera, extract de gălbenele, ulei de sunatoare, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, tween 80, alcool cetilic, ulei de cocos.
Prezentare: 30 g
Mod de administrare: 3 aplicații pe zi, în strat subțire, pe zonele afectate.
Condiții de păstrare: La temperatura ambientală, ferit de lumină și umiditate.
Termen valabilitate: 90 de zile de la data preparării.
Recomandat doar pentru uz extern.
Produsul poate produce alergii. Dacă apar manifestări neplăcute întrerupeți imediat tratamentul și adresați-vă medicului sau farmacistului.
Nu conține conservanți, coloranți, parabeni, LLS, parfum.
Netestat pe animale.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Contraindicații: A nu se aplica în cazul arsurilor de grad II sau III. A nu se administra copiilor sub 2 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț: 80 Lei (incl. TVA)

Toate produsele vor fi livrate în maximum 7 zile de la data preparării.