RETUR

Skinemma - Pharma for skin

Retur în 10 de zile

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Condiții generale care se aplică tuturor produselor:
Poți returna produsele în termen de 10 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că ești persoană fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 10-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării produsului.
Având în vedere textul de lege sus-menționat, consumatorul are dreptul să notifice în scris că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 10 de zile de la data livrării.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insoțite de toate accesoriile.
Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, insoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, daca a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate. Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

În cazul în care doriți să returnați produsele, trebuie avute în vedere următoarele:
• contravaloarea transportului va fi suportată de client;
• produsele returnate trebuie să fie sigilate, în cutie și să fie însoțite de factura de cumpărare;
• cremele și soluțiile desigilate și folosite nu se pot returna;

Dacă aceste condiții sunt indeplinite, firma SC Drogheria BIA SRL se obligă să returneze imediat ce intră în posesia coletului retur, întreaga sumă achitată de client.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.
SC Drogheria BIA SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate, coform legii, în termen de 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.