TERMENI ȘI CONDIȚII

Skinemma - Pharma for skin

I. Despre skinemma.ro

www.skinemma.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site, telefon sau e-mail.

II. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul www.skinemma.ro, precum și orice alt material având legatură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin SC Drogheria BIA SRL și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.skinemma.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea SC Drogheria BIA SRL.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.skinemma.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea SC Drogheria BIA SRL.

Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.skinemma.ro, atâta timp cât aceasta acțiune nu prezintă serviciul www.skinemma.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau marci că parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea SC Drogheria BIA SRL.

III. Înregistrarea că utilizator

Site-ul www.skinemma.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționatî de înregistrarea că utilizator (crearea unui cont de utilizator pe www.skinemma.ro). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de www.skinemma.ro, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.skinemma.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, vă trebui să vă înregistrați că utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe www.skinemma.ro). Înregistrarea că utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.skinemma.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și SC Drogheria BIA SRL.

Intrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.skinemma.ro.

Dacă folosiți www.skinemma.ro, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe www.skinemma.ro și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe www.skinemma.ro.

www.skinemma.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.skinemma.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele www.skinemma.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
www.skinemma.ro iși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria să discreție.

IV. Datele Personale

Prin înregistrarea că utilizator al www.skinemma.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresă de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. că utilizator al serviciului www.skinemma.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.skinemma.ro vă trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de www.skinemma.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

V. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.skinemma.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor
- înregistrarea dvs. că utilizator al www.skinemma.ro
-efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VI, iar costul final vă conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrarii și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
-livrarea produselor comandate și achitate vă fi insoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.skinemma.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care www.skinemma.ro iși derulează operațiunile.

VI.1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.skinemma.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 9% sau 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VI.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales că metoda de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii în cap. VI.2.1). Dacă ați ales să platiți numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VI.2.1. Cum cumpăr și plătesc produse de pe site-ul www.skinemma.ro prin transfer bancar/ordin de plată?

puteți cumpăra produse prin www.skinemma.ro urmând 3 pasi:
a. Selectați produsul pe care doriți să-l achizitionați și apăsați pe linkul "Adaugă în coș";
b. Alegeti cantitatea dorită apoi apăsați pe butonul “Finalizează comanda”;
c. Introduceți/confirmați datele dvs. personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Va rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă incetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atat, SC Drogheria BIA SRL nu vă putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresă de livrare nu este aceeași că adresă de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii. Adresa pentru livrare este aceeași cu adresă de facturare de la sfarșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmati datele alegând "Pasul următor". Dacă adresă de livrare, sau adresă de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe care le aveți înregistrate în contul de utilizator de pe “Site”, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă. Dacă ați ales metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comandă dvs., următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționați la secțiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numarul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să ne trimiteți o confirmare de plată la adresa comenzi@skinemma.ro, în maximum 24 de ore.

VII. Garanție și service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garanție vă rugăm să ne contactați. Toate produsele comercializate au garanție.

VIII. Descrierea și returnarea produselor

www.skinemma.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, www.skinemma.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de www.skinemma.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe “Site”, il puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalitati și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 130/2000.

În cazul în care intelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

IX. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune intrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietații intelectuale; nu conține virusi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.skinemma.ro iși rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.skinemma.ro, transmiteți, în afară cazurilor în care SC DROGHERIA BIA SRL indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC DROGHERIA BIA SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publică, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.skinemma.ro, cedați dreptul SC DROGHERIA BIA SRL de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că detineți sau controlați intr-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.skinemma.ro.

www.skinemma.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. www.skinemma.ro nu este responsabil și nu iși asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. www.skinemma.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

X. Forță Majoră

www.skinemma.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.skinemma.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.skinemma.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.skinemma.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.skinemma.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XI. Publicitatea

www.skinemma.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta să precum și la produse ori servicii aparținănd terților. Prin utilizarea www.skinemma.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de Confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XII. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

www.skinemma.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o inștiințare la adresa de email: office@skinemma.ro, sau să ne contactați la numerele de fax și telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul "Despre noi" din prezentul contract.

XIII. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.skinemma.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precadere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile www.skinemma.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai intâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC DROGHERIA BIA SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o ințelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătoreaști competente de pe raza județului București.

XIV. Prezentarea ofertei

SC DROGHERIA BIA SRL iși rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificari asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.skinemma.ro, fără o inștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.skinemma.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.skinemma.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.