TESTIMONIALE

Află ce spun clienții despre produsele noastre

"Cu siguranță că recomand aceste creme oricui! De la lupta mea cu acneea de acum câțiva ani, despre care am vorbit de atâtea ori, la care Emma a contribuit cu produsele sale Skinemma - Pharma for skin, la faptul că fiecare este handmade, preparat în laboratorul farmaciei, creat special pentru problema pe care o ai. Iar și mai uimitor este că efectele se văd imediat. E foarte clar că vorbim de o persoană care, pe lângă o pregătire, are și o pasiune, și când lucrurile astea se îmbină, rezultatele sunt într-adevăr inedite. De la multi-purposes la calitate-preț și modul în care Emma își dă cu atâta ușurință seama de ce problemă ai și de ce ai nevoie, și până la munca pe care o depune, vă pot spune că, fără dubii, ați găsit ceea ce căutați de atâta timp!"
Iulia Ioniță, scriitoare și youtuber
"Am 42 ani, un ten acneic care a început de la vârsta de 15 ani. Ca orice adolescent, inițial tenul meu era gras și a continuat să fie gras în ciuda tuturor tratamentelor pe care le-am aplicat. Am incercat tratamente 100% naturiste, măști cu diverse ingrediente, cu prețuri de la 5 lei la mii de dolari, tratamente cosmetice (microdermabraziune, skin needling, lampă cu lumină albastră purificatoare, lampă cu lumină roșie regenerantă, lampă cu UV, plus alte măști profesionale și încă un dulap plin de creme “speciale” recomandate de “specialiști”). Una peste alta, acneea persista și tenul tot uscat era. Am avut norocul să dau peste crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin și cu scepticism am început să o folosesc în fiecare zi. La început mirosul m-a cam speriat, dar mi-am amintit că am folosit multe altele care nu erau departe de mirosul acesta și sincer, la cât eram de disperată, mirosul chiar nu mai conta. Prefer să miroasă mai puțin încântător și să rezolve problema decât o cremă plină de parfumuri și care nu are niciun efect sau îmi face și mai rău. După o lună de la aplicarea cremei în fiecare zi și până la 3 luni când am terminat crema, nu mi-a mai apărut niciun coș. Crema nu usucă tenul dar nici nu îl încarcă. Recomand 110% această cremă."
Brîndușa Mănescu, inginer
"După naștere mi-au apărut pe față pete foarte mari și negre pentru care am urmat nenumărate tratamente, atât proceduri cosmetice cât și multe feluri de creme. Niciunul dintre remediile promițătoare nu au funcționat până în ziua în care am descoperit Crema împotriva petelor Skinemma - Pharma for skin care a făcut minuni. Încă după primele aplicații petele s-au atenuat vizibil și au dispărut complet după 2 luni de utilizare zilnică. Sunt extrem de încântată de această cremă și doresc să încerc în continuare și alte produse Skinemma - Pharma for skin."
Gabriela Dobre, designer vestimentar
"Am folosit crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin timp de 2 luni, o recomand tuturor celor care se confrontă cu probleme ale tenului de genul coşurilor, punctelor negre, iritaţiilor. Aceasta calmează considerabil acneea şi previne crearea de noi puncte negre şi erupţii cutanate. O folosesc în fiecare seară, după demachiere."
Irina Balaci, studentă
"Am folosit Crema împotriva petelor Skinemma - Pharma for skin pe două tipuri de pete. Prima pată este de la soare cu o vechime de 2 veri, nu foarte pregnantă. Dupa 1-2 săptămâni de dat, nu chiar în fiecare zi, culoarea s-a estompat. A doua pată am avut-o de la o bubiță care după ce s-a uscat a lăsat acesta pată de culoare pe față. Încă în tratament, dar văd o ușoară estompare după 3-4 zile de folosire."
Elena Lefter, Sabatical
"Acneea mea a debutat când aveam 20 de ani (fără să fi dat niciun semn în perioada adolescenței) și s-a manifestat întoate felurile posibile, atingând toate extremele pe parcursul a încă 22 de ani. Am consultat nenumărați medici de peste tot (România – cam toți, Italia, Franța), sperând că voi găsi o soluție. Am trecut prin toate fazele descrise de cei care au experimentat această afecțiune: de la coșuri răzlețe la pustule infectate, atât de dureroase încât nu suportam să mă atingă nici măcar un fir de păr pe față și care evident, au lăsat cicatrici. Am fost dispusă să încerc toate tratamentele și pseudotratamentele, dar nimic nu a dat rezultate. Apoi am renunțat la orice tratament. Până când într-o zi, fără să mă fi văzut vreodată, doar cunoscând istoricul afecțiunii mele, Emma mi-a propus crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin. Poate părea ireal, însă primele efecte le-am simțit în prima dimineață. Am pus totul pe seama autosugestiei și a optimismului meu incurabil. Însă, în maximum o săptămână, coșurile au încetat să mai apară, iar după 2 luni s-a instalat procesul vizibil de vindecare, inclusiv al cicatricilor. Am folosit crema în jur de 8 luni, mai mult din prudență cred, după care m-am oprit, iar tenul meu este sănătos, stabil .Acum nu fac altceva decât să-I mulțumesc Emmei în fiecare zi. Măcar pentru încă 20 de ani."
Gilda Conon, producător de film
"Recomand cu mare încredere crema cicatrizantă de la Skinemma - Pharma for skin. Fiica mea a rămas cu multe semne în urma ciupiturilor de țânțari pe care s-a tot scărpinat. Am dat-o câteva zile la rând și semnele au dispărut total. Nepotul meu a utilizat-o pe cicatricile după acnee și a fost foarte bună!"
Gina Munteanu, economist
"Nu aș vrea să pară că exagerez, dar Emma, dincolo de profesionalismul incontestabil, are har. Am auzit despre recomandările pe care le face celor care au probleme dermatologice, am aflat apoi despre faptul că acele persoane, care ani la rând nu au găsit un leac, s-au vindecat cu cremele ei. Eu însămi am apelat când am avut nevoie de o cremă cicatrizantă. Trebuia să plec pe continentul nord american într-un turneu, iar pentru mine imaginea este foarte importantă. Crema cicatrizantă preparată de Emma și-a făcut efectul foarte repede. Amintesc și de niște pete de pe fața mamei mele, care au s-au estompat cu o altă cremă a Emmei. Experiența de farmacist, cercetător și răbdarea cu care găsește pentru fiecare o soluție, acestea sunt doar câteva motive pentru care recomand cremele ei."
Corina Ozon, scriitoare
"Am încercat încă de la început mai multe produse Skinemma - Pharma for skin și am fost foarte bucuroasă că de fiecare dată am găsit ceva care să îmi satisfacă exigențele și să văd rezultatele dorite într-un timp foarte scurt!!!! Sunt foarte multumită de relația pe care o am cu voi!!! Mulțumesc Emma, mulțumesc Skinemma - Pharma for skin!"
Crina Godescu, associate sales manager Vita Bella Residence at Premier Estate
"Am folosit soluția antiacnee și crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin cu rezultate extraordinare pentru mine. Rezultatele s-au văzut după a treia zi de utilizare când am observant că acneea pe care o aveam la vremea respectivă s-a oprit din evoluție și tenul nu a mai fost atât de iritat. Ușor, ușor, tenul a început să se curețe, pielea nu mai părea îngroșată. Cremele și loțiunile folosite înainte nu au fost atât de eficiente cum au fost cele de la Skinemma - Pharma for skin!"
Irina Prasacu, profesor
"Pentru mine această cremă a fost și este un miracol! Am suferit de o acnee suprainfectată și inflamatorie. În 2 ani de zile am încercat o sumedenie de produse (fiind de profesie farmacist) plus tratamente de la medicii dermatologi, toate fără nici un rezultat. A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine deoarece îmi era efectiv rușine să ies din casă fără 3 straturi de fond de ten pentru a acoperi cât de cât explozia ce o aveam pe față. Până într-o zi cand am descoperit crema și apa de față minune, în 2 luni tenul meu s-a așezat, acneea a dispărut definitiv iar eu am renăscut!"
Preda-Ivan Oana-Maria-Alexandra, farmacist
"În ultimele luni m-am confruntat de două ori cu arsuri uşoare: una domestică (în timpul utilizării cuptorului) şi alta la clinică în timpul manipulării instrumentarului în procesul sterilizării. O clipă de neatenţie şi o neplacută arsură chiar superficială iţi crează o stare de disconfort cu roşeaţă, durere, inflamaţie, etc. Cu atât mai dificil pentru mine: datorita profesiei trebuie să folosesc mănuşi de latex care creează un disconfort în situaţia unei arsuri la mână. Am folosit Unguentul Tratare Arsuri Skinemma - Pharma for skin de 3 ori pe zi aşa cum se recomandă, şi adevărul e ca sunt uimită şi foarte încântată de rezultatul rapid şi miraculos! Petele au disparut complet iar textura pielii e cea de dinainte. Cu toate că sper sa nu mai obţin vreo arsură (nimeni nu şi-o doreşte) acum sunt liniştită că am o reţetă miraculoasă în Dulapul SOS!"
Ioana Cartas, medic stomatolog
"Împărțită între doi copii mici și restaurantul pe care îl conduc, nu de puține ori, m-am confruntat fie eu, fie cei din jurul meu, cu arsuri mai mici sau mai mari pe piele. De fiecare dată am utilizat unguentul pentru tratarea arsurilor de la Skinemma - Pharma for skin pentru că rezultatele au fost vizibile imediat, iar arsurile s-au vindecat complet în câteva zile de aplicare. Provenind dintr-o familie de farmaciști am încredere absolută în produsele preparate în laboratorul unei farmacii și vor reprezenta mereu prima alegere pentru mine."
Cristina Duminică, Co-Owner InFusion Bistro & SportsBar
"Am folosit și recomandat și clientelor mele crema cicatrizantă pentru cicatricile rămase după tratarea și vindecarea acneei. Rezultatele au fost de fiecare dată spectaculoase. Cred că este esențial să fie folosită în mod constant și în câteva săptămâni fața redobândește conturul natural. Aceleași rezultate bune le-am remarcat și după utilizarea kit-ului antiacnee (soluție și cremă) de la Skinemma - Pharma for skin."
Kiki Ștefănescu, cosmeticiană
"Acum câteva luni, bona copiilor mei a dobândit o micoză la picior. Sigur că, după primul tratament eșuat, a solicitat sfatul meu de farmacist. După mai multe încercări de tratamente fără succes am aflat de crema antimicotică Skinemma - Pharma for skin. Am fost entuziasmată încă din prima clipă de ideea de cremă preparată în farmacie și într-adevăr, rezultatele au fost rapide și spectaculoase. După câteva săptămâni de tratament vindecarea a fost totală și fără recidive."
Roxana Gavriloaia, farmacist
"Încă din vara trecută aveam o zonă pe piele care se înroșise, făcuse scuame și mă mânca înrozitor. Dermatologul a diagnosticat-o ca fiind micoză, probabil dobândită la piscină. Timp de 3 luni de zile am încercat nenumărate tratamente, dar după o ușoară ameliorare, revenea întotdeauna. Am descoperit acum două luni crema antimicotică Skinemma - Pharma for skin și am fost extrem de încântată de ea. După câteva zile de aplicare se ameliorase considerabil, iar după două săptămâni s-a vindecat complet."
Sorina Ebadi, economist
"Sunt extrem de mulțumit de kit-ul antiacnee Skinemma - Pharma for skin! După multe tratamente încercate fără succes, în sfârșit, am descoperit soluția!"
Florin Marina, associate sales manager Vita Bella Residence at Premier Estate
"Utilizez de 30 zile crema antidermatatiă seboreică creată în laboratorul Skinemma - Pharma for skin si sunt foarte mulțumit. Anterior am încercat mai multe tratamente, însă fără rezultate vizibile. Spre deosebire de alte creme de pe piață, aceasta are un parfum discret și nu este excesiv de grasă. Recomand."
C. T. Nedin, profesor
"Am utilizat kit-ul antiacnee (soluţie şi cremă) Skinemma - Pharma for skin, iar efectul a fost imediat datorită substanţelor conţinute. Se observă diferenţa chiar de a doua zi. Preţul reflectă calitatea produselor."
Georgiana Rădulescu, consilier financiar fonduri europene
"Am suferit multă vreme de o dermatită seboreică agresivă pe care am încercat să o tratez fără succes cu toate produsele existente. După 2 săptămâni de utilizare a cremei antidermatită seboreică Skinemma - Pharma for skin scalpul s-a vindecat în proporție de 95% în zonele pe care nu le-am scărpinat."
Lucian Stănilă, broker
"La prima impresie, crema antiacnee Skinemma - Pharma for skin pare ca toate celelalte. Dar după ce o încerci, o să-ți dai seama ca nu e ceea ce pare. Am folosit această cremă timp de o lună și pot spune că întrece orice așteptare. N-am crezut că tenul meu poate arăta așa bine, iar coșurile au dispărut ca prin minune. Recomand această cremă cu încredere dacă vrei sa scapi de coșuri fără nici un efort."
Ilinca Ilie, elevă